Gigamedia

 

Rexel är ett av världens största elgrossistföretag. På den svenska marknaden äger Rexel Storel, Moel, Selga och MEAB. Tillsammans har vi en omsättning i Sverige på drygt 5 miljarder SEK. Gigamedia är ett bolag i Rexelkoncernen som ligger i staden Lille i norra Frankrike. Där arbetar ett 100-tal personer med produktutveckling, support och logistik. Lagret är över 10.000 kvm stort och härifrån distribueras produkter till Rexels enheter i Europa. Gigamedia erbjuder proffersionella datanätsrodukter för den smarta byggnaden. Gigamedia utvecklar och designar flertalet av produkterna. Tillverkning sker både i Europa och Asien.

 

Gigamedia -utvecklat av proffs

Gigamedia är ett av Europas största fabrikat inom strukturerase kabelsystem, koppar och fiber. Vi har har försäljning i Sverige, Norge, Finland, Frankrike, Belgien, Holland, Schweiz, Irland, Spanien, Portugal, Italien mfl. Med Rexel i ryggen kan du som kund vara trygg att våra produkter alltid uppfyller och överträffar de krav som gäller. Vår ambition är att erbjuda allt du behöver för att bygga grunden till den smarta byggnaden.

Länkar:

www.rexel.se

www.selga.se

www.storel.se

www.moel.se

 

Integritetspolicy:

Gigamedia hör, liksom SELGA, Storel och Moel, till Rexel Sverige AB. Klicka på en av nedanstående länkar för vår integretitspolicy utefter vilken säljkanal du använder:

Integritetspolicy SELGA

Integritetspolicy Storel

Integritespolicy Moel

 

Upphovsrätt:

Alla bilder, texter och dokument tillhör Rexel Sverige AB och dess systerbolag. All kopiering av bilder, texter och dokument är otillåten och faller under upphovsrätten (Copywright). Medgivande kan endast lämnas av Affärsområdesansvarig Gigamedia på Rexel Sverige AB.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen