Kompletta kit

Här hittar du våra kompletta kit med 4K NVR:er i olika storlek (inklusive hårddisk) och kameror. Komplettera gärna med valfria kameror ur vår 4K-serie.
Paket finns med fyra kanaler och två kameror alternativt åtta kanaler och fyra kameror. Den mindre modellen är utrustad med en hårddisk på 1 TB och den stora med en hårddisk på 2 TB. Kamerorna som följer med paketen är av bullet-typ och har en upplösning på 5MP, E 6389690. De har en fast lins på 2,8 mm. IR-ljus för mörkerseende ca 20 m. Som tillbehör finns monterings-sockel, E 6389695, som rymmer kontakter och anslutningar. Strömförsörjning av kamerorna sker via PoE från NVR:en
Första start och konfigurering av systemet gör man enklast med en bildskärm kopplad direkt till NVR:en (går bra med en vanlig TV) samt den medföljande musen. Sedan är det enkelt att koppla systemet till smartphone med hjälp av appen GGM VIEW (Android och Iphone). Allt man behöver göra är att scanna QR-koden på NVR:ens ovansida. Det är också enkelt att koppla upp sig mot systemet med dator.
Inspelning kan göras kontinuerligt, efter schema, triggat av extern sensor eller genom rörelsedetektering (endast inomhus, utomhus finns för mycket som stör). En rad intelligenta funktioner finns tillgängliga för att trigga inspelning vid rörelse.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen