Välkommen till Gigamedia!

 

Om Gigamedia...

GIGAMEDIA är Rexels egna varumärke som du hittar hos Storel, Selga, MEAB och MOEL. GIGAMEDIA är ett av Europas största varumärken inom tele/data.

Smart Building Solutions!

GIGAMEDIA lanserades i Sverige 2010 och har sedan dess växt till att bli ett betydande varumärke inom datanät på den svenska marknaden. GIGAMEDIA är ett av få varumärken som kan erbjuda ett komplett nätverk från skåp till uttag, inklusive fiber och aktiva komponenter, med proffsiga produkter till ett attraktivt pris. Vi utvecklar vårt sortiment hela tiden med ambitionen att ha allt du behöver för den ‘‘intelligenta byggnaden’’.

 

Komplett ineraktiv katalog!

Du hittar hela vårt sortiment under "PRODUKTER" i menyraden längst upp på sidan. Sveriges kanske bästa produktkatalog inom datanät hittar du hos Storel, Selga, MEAB och MOEL, men du kan också bläddra i den direkt på skärmen. Som kund hos Storel eller Selga (och MEAB) kan du direkt från den digitala katalogen lägga varor i din kundkorg på respektive web-shop. Som kund hos Moel väljer du någon av katalogerna nedan och beställer sedan på vanligt sätt. Klicka på någon av katalogbilderna nedan!

 

                                                    
                      

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen