Nytt unikt skåp för undertak

Nu lanserar vi ett nytt unikt nätverksskåp för inbyggnad i undertak. Perfekt inte minst för moderna nätverksstrukturer med utflyttade PoE-switchar.
bild

Gigamedia lanserar nu ett smart 19-tums nätverksskåp för inbyggnad i standard undertak 60 x 60 cm. Skåpet har en låsbar ventilerad metalldörr som öppnas och stängs mjukt och säkert med hjälp av gascylindrar. Dörren kan öppnas 90 grader. Skåpet har en kapacitet på 4 HE (höjdenheter). Det blir mer och mer aktuellt att flytta ut PoE-switchar i nätverket istället för att ha alla aktiva komponenter i ett serverrum eller korskopplingsrum. Detta för att driva PoE-komponenter som trådlösa accesspunkter, IP-kameror, displayer och inte minst LED-belysning. Då är detta skåp en perfekt lösning. Skåpet säljs av Storel SELGA och Moel, E-nummer 25 041 71.

PoE betyder Power over Ethernet och innebär att komponenter strömförsörjs via nätverkskabeln. Den senaste PoE-standarden innebär att utrustning kan matas med upp till drygt 70W, vilket tillåter en rad nya applikationer.


Gunnar Axelsson, 2019-11-11

backTillbaka
Drift & Produktion:
Wikinggruppen
start