+
bild
bild
bild
bild
bild
bild


Bookmark and Share

Artikelnummer:
E 6389660

Direktlänk:
Högerklicka och kopiera adressen

Dokument:
filManual svenska
filDatablad engelska
filDatablad Svenska Gigamedia kamerasystem
filSoftware 8p NVR - senaste (feb 2017)
filSoftware 4p NVR - alternativ (aug 2017)
filGuide för fjärruppkoppling
filSoftware 4p NVR - senaste (feb 2017)
filViewClient PC
filViewClient Mac

IP-kamera kit med NVR

Innehåll kamerakit:

Produktbeskrivning:
Vi har tre olika kamerakit att välja mellan. Två av kiten bygger på en fyraportars NVR och ett av dem bygger på en åttaportars NVR. Utöver NVR ingår kameror med fast lins i olika kombinationer. (E-nr 63 896 68 och 63 896 70). Hårddisk sitter monterad i NVR:en, 1TB i fyraportars NVR och 2 TB i åttaportars NVR . Komplettera med kameror efter möjlighet och behov.

När en kamera monteras utomhus skall den ställas i utomhusläge. I senaste mjukvaran (feb -2017) görs detta enkelt under menyn "Avancerat - Fjärr - Kamera ID". Välj Motivtyp utomhus och anti-flimmer av. Har ditt system inte denna mjukvara laddar du ned den och uppgraderar enligt instruktion som följer med. Olika utgåvor av 4-portars NVR kräver olika mjukvara, därför finns två varianter att välja mellan. Ladda ned båda och prova vilken systemet accepterar.

Fjärruppkoppling till smartphone görs med appen Wievcan som finns att ladda ned från Appstore eller Google Play. Ladda ner och följ "Guide för fjärruppkoppling".Rekommenderat tillbehör till denna produkt
bildIP-kamera cylinder 720P för kitInfo
bildIP-kamera dome 720P för kitInfo
bildIP-kamera cylinder varifocal 1080p för kitInfo


Drift & Produktion:
Wikinggruppen
start