IP-kamerasystem 4K


Gigamedia 4K kamerasystem kan köpas i lösa delar eller i paket med NVR och kameror. Paket finns med fyra kanaler och två kameror alternativt åtta kanaler och fyra kameror. Den mindre modellen är utrustad med en hårddisk på 1 TB och den stora med en hårddisk på 2 TB.
Kamerorna som följer med paketen är av bullet-typ och har en upplösning på 5MP, E-nr 63 896 90. De har en fast lins på 2,8 mm. IR-ljus för mörkerseende ca 20 m. Som tillbehör finns monterings-sockel, E nr 63 896 95, som rymmer kontakter och anslutningar. Strömförsörjning av kamerorna sker via PoE från NVR:en Det finns ytterligare kameramodeller för olika behov som är kompatibla med systemet, se nedan.
Det är enkelt att koppla systemet till smartphone med hjälp av appen GGM VIEW (Android och Iphone). Allt man behöver göra är att scanna QR-koden på NVR:ens ovansida. Det är också enkelt att koppla upp sig mot systemet med dator.
Inspelning kan göras kontinuerligt, efter schema, triggat av extern sensor eller genom rörelsedetektering (endast inomhus, utomhus finns för mycket som stör). En rad intelligenta funktioner finns tillgängliga för att trigga inspelning vid rörelse.

 
Drift & Produktion:
Wikinggruppen
start