Gigamedia från Conectis

 

Rexel är ett av världens största elgrossistföretag. På den svenska marknaden äger Rexel Storel, Moel, Selga, MEAB och JME. Tillsammans har vi en omsättning i Sverige på ca 4 miljarder SEK. Conectis är Rexels bolag för teknikprodukter som ligger i staden Lille i norra Frankrike. Där arbetar ett 60-tal personer med produktutveckling, support och logistik. Lagret med data/teleprodukter är över 10.000 kvm stort och härifrån distribuerar man produktern till Rexels enheter i Europa. Conectis distribuerar olika varumärken inom segmentet men har utvecklat det egna varumärket Gigamedia med proffersionella produkter inom data och tele. Alla Gigamediaprodukter är utvecklade och designade av Conectis. Tillverkning sker både i Europa och Asien.

 

Gigamedia -utvecklat av proffs

Gigamedia är ett av Europas största fabrikat inom data/tele. Vi har har försäljning i Frankrike, Holland, England, Spanien, Italien mfl. Med Rexel i ryggen kan du som kund vara trygg att våra produkter alltid uppfyller och överträffar det krav som gäller. I dagsläget består sortimentet av ca 700 artiklar men fler produkter lanseras ständigt. Har du önskemål om produkter eller saknar något i vårt sortiment så tag gärna kontakt med oss!

 

Länkar:

www.rexel.se

www.selga.se

www.storel.se

www.moel.se

 

Upphovsrätt:

Alla bilder, texter och dokument tillhör Rexel Sverige AB och dess systerbolag. All kopiering av bilder, texter och dokument är inte tillåtet och faller under upphovsrätten (Copywright). Medgivande kan endast lämnas av Affärsområdesansvarig Gigamedia på Rexel Sverige AB.

Drift & Produktion:
Wikinggruppen
start